vrijdag 21 oktober 2011

Kleine projectjes

Het is niet omdat er niet geblogd werd, dat ik stilgezeten heb! Integendeel. Ik heb me aan heel wat kleinere projectjes gewaagd. Met de herfst in aantocht kocht ik (heerlijk zacht!) ribfluweel bij Pauli's om winterrokjes van te maken. Het eerste exemplaar is af. De applicatie is nu gezigzagd maar rafelt wat dus voor het volgende exemplaar gebruik ik zeker vliesofix!

Na een korte, ietwat abstracte uitleg van de vrouw achter Ollie en Wallie over het maken van stempels, besloot ik dat zelf ook eens uit te testen. Ik ben zéér tevreden met het resulaat.
Ergens in mijn snuisterkast kwam ik volgende dingen tegen: een paar magazines, een stapel gekleurd papier en karton, een snijmesje en snijmatje. Als ik die nu eens combineer tot postkaartjes?  Het ene is al wat geslaagder dan het andere maar dit doe ik zeker nog eens! Oefening baart kunst.5 opmerkingen:

 1. heel leuk die kaartjes, zelf heb ik met die prenten envelopkes gemaakt. Dat rokje had je vorige keer aan, heel geslaagd, heel herfstig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. uw stempel is goe gelukt he! waar hebt ge zo een grote gom gevonden?

  en die vogeltjes van die kaartjes zijn zo grappig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey An, de gommen komen van de Wibra: groot en goedkoop (50 cent voor 2)! Wil je me eens een guts-demo geven? Jouw stempels zijn mooi afgewerkt! Dat wil ik ook kunnen :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. aha, de Wibra :)
  ik ben nu een paar stempels uit lino aan het maken, da werkt wel nauwkeuriger
  we moeten maar eens een avondje stempels maken he :)
  en vanwaar komt uw stempelkussen, ik heb er twee kleintjes in de banier gekocht, ma die zijn nogal duur

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi An, ik heb die eens gevonden in de aanbieding bij het Kruidvat. Voor dat avondje stuur ik je een mailtje!

  BeantwoordenVerwijderen