dinsdag 5 juli 2011

Nieuws

Mijn blog heeft er eventjes stil bijgelegen maar daar heb ik wel een goeie reden voor. Ik was op vakantie naar Amerika! En ja, dat was een sToffe ervaring...

Wat hebben ze daar een stofjes! In San Fransisco liep ik binnen bij de beroemde winkel "britex fabrics". Vier verdiepingen tot aan het plafond opgestapelde stofrollen, een gezellige drukte en een knoopjesmuur om van achterover te vallen. Het bleef helaas bij wat gekwijl want ojee, wat zijn ze duur!

Even later bracht onze roadtrip ons langs het dorpje Solvang, waar ik plots vermist was. Ik had KnifFit ontdekt, een erg leuke creawinkel met een grote crearuimte aan waar je zomaar kan neerploffen. Een beetje hexagoon en workshop door elkaar. Ik kon er onmogelijk buitenwandelen met lege handen... maar mijn bagage had al overgewicht. Ik moest een pijnlijke keuze maken tussen een overvloed aan leuke stofjes: EĆ©ntje mag mee, maar welke?

Het werd deze stof waar ik gauw een fleurig zomerrokje van zal maken:
Na drie weken afwezigheid stak er naast een hoop rekeningen ook een dikke enveloppe in mijn brievenbus. Ik wist het meteen: de give-away van Mira!
Bedankt! Deze leuke knoopjes zullen gauw een bestemming krijgen!
En tot slot slenterde ik zaterdag door de Diestsestraat en botste ik, tot mijn verbazing, op de pop-up-shop van Bambiblauw. Lang op vakantie en je mist dat soort nieuwsjes natuurlijk... Het was sToffenMadam-onwaardig om daar niet even binnen te lopen en ik zou Fee! niet zijn als ik niet met wat spulletjes buiten kwam. Een vriendin van me bestelde een Messenger Bag (tips altijd welkom) en daarvoor kozen we samen stofjes en knoopjes uit. Ik ben fier op de buit!
Een kast vol nieuws dus, voor weer heel wat creatieve projectjes!

2 opmerkingen:

  1. dat amerikaans stofke is echt wel heel tof!moet er precies ook nekeer passeren met een lege valies weliswaar... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke dingetjes, veel plezier ermee!
    Groetjes,
    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen