dinsdag 12 juli 2011

Borsten

Jawel, borsten. Ik wil het met u, lieve lezer, even hebben over mijn borsten. En nee, u krijgt daar geen foto van te zien. Laat het ons erop houden dat ze noch groot, noch klein zijn. Enerzijds te groot voor het halterkleedje dat ondertussen al jaren in mijn kast hangt te wachten, anderzijds klein genoeg om voortaan rokjes zonder rits te naaien. En mijn project voor de sToffen Madammen-avond was geboren.

Het kleedje knipte ik af ter hoogte van de taille en ik stikte er met de overlock (wat een zaligheid!) een dubbele tricotband tegen. Geen gewring meer met te kleine bovenstukjes en uitpuilende ... sja, u heeft het wel begrepen.

En dan... nog een grotere zaligheid dan de uitvinding van de overlock: het ritsloze rokje. Ik las het idee bij haar, hoorde over de we-zullen-dat-eens-testen-avonturen van deze dames en besloot het zelf te riskeren. En voila: een zomerrokje zonder rits. Het gaat aan, het gaat uit. Hoe? Dat laat ik aan uw verbeelding over.

En nu ik de foto's zo zie: ik had ze misschien beter eerst even gestreken, die rokjes.

2 opmerkingen:

 1. Man toch ge had geen beter onderwerp om over te schrijven zeker ! : p : )
  kvind wel grappig !

  groetjes
  Marie-Lu ( 12 jaar )
  (ik hoop dat u mijn reactie snapt ' ik ben pas 12' ) :p :) (niet grof bedoeld ) ik sta hier met een grote smile op mijn gezicht

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lol! veel meer heb ik daar toch niet op te zeggen zekers.... ik vind het trouwens nog altijd een zalig stofke.

  BeantwoordenVerwijderen