vrijdag 24 februari 2012

Jumpsuit

O's tweede verjaardag: dat verdient een bijzonder cadeautje. Ik zag dit stofje en dacht onmiddellijk aan zijn koperkleurige haardos en dat die er mooi bij zou passen.

Ik moest en zou dit stofje hebben. Ik bestelde het uiteindelijk, samen met enkele andere interlock-stofjes bij Königreich der Stoffe. Met mijn beste duits in mijn achterzak, was het wat zoeken en vertalen maar het is gelukt.

Met haar ottobre 1/2011 en wat tips die ik op haar blog wist te vinden maakte ik een pyama in jumpsuit-model. Voor de afwerking koos ik voor een frisgroen tricootje (Ik heb naar boordstof gezocht maar Mr Pauli stelde mij daarin voor de allereerste keer ooit teleur. Veel boordstof maar alleen in saaie kleuren daar. Tips voor boordband: altijd welkom).


En ja hoor, bij dit projectje kwam de overlock, waarover ik nu eindelijk iets vertel, goed van pas. Dat machien, daar kunt ge mee toveren! Hier gebeuren wonderen, ik zeg het u. Ik ben fan!5 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet dus niet hoe jullie dat hé. Maar ik kan dus niet fatsoenlijk met dat machien werken. Ik heb nu naar Van Rooy gebeld om les te volgen en hoop dat er dan ook zo'n schoon exemplaren van onder mijn machien rollen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap gedaan!
  Boordstof: stoffenspektakel, normaal gezien inderdaad bij Pauli (heb je gevraagd of er nog andere kleurtjes waren? misschien dat ze binnenkort binnenkomen? Want meestal hebben ze wel wat felle kleuren hoor), Annamarieke, Vermiljoen sinds kort, Miss Tiggr, Koekepeertje...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van mij kreeg je ook een award, ga maar eens op mijn blog kijken!

  BeantwoordenVerwijderen