vrijdag 26 augustus 2011

Uitslag Give-Away!

U heeft er even op moeten wachten. Schilderwerken, verhuizen, laminaat leggen... ze waren u allemaal voor. Uw geduld werd op de proef gesteld, al was dat voor een zeer goed doel.

Binnenkort zeg ik mijn kampeerbestaan vaarwel, laat ik de laatste littekens van deze episode achter mij en start ik écht opnieuw. Een nieuw huis, een nieuwe job en misschien komt zij ooit wel langs om het allemaal met mij te delen (al hoeft dat nog niet meteen).

Maar u wil natuurlijk enkel weten of u (of dochterlief) voortaan met leuke speldjes in het haar door het leven kan huppelen. Goed nieuws voor Caroline en De bakparade!


Laat me een mailtje met je adres en het speldjespaar dat je voorkeur geniet en ze komen naar je toe!

8 opmerkingen:

 1. Veel succes met alles nieuw! Wel naar de sToffen Madammen blijven komen hé. Daar zal alles ook wel weer lukken. Al kan ik niks garanderen over tweelingnaalden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O joepie! Ik vind die paars/lila erg leuk! Maar waarnaar kan ik je mailen? Ik kan je mailadres niet vinden. Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O jee, is er nog een ander mailadres? Ik krijg het mailtje terug namelijk. Of wil je mij mailen? teveelleuks@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik krijg het mailtje ook terug...
  Mijn mail adres is debakparade@gmail.com als je me wilt mailen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als het goed is, hebben jullie nu beiden een mailtje van me ontvangen.

  BeantwoordenVerwijderen