vrijdag 26 augustus 2011

Basics are a girls best friend.

Onder haar invloed (en na de vaststelling dat ik ondertussen 27 werd) startte ik enkele weken geleden met het project 'vervrouwelijking' in mijn kleerkast. De baggy broeken werden al eventjes aan de kant geschoven maar de T-shits met stoere prints zeg ik voortaan ook vaarwel. Maar het project is groter, ambitieus zelfs. Het omvat accessoires, "hoge" hakken en stijlvolle kledij. Drie domeinen waarin ik me stapsgewijs zal proberen bekwamen. Met intensieve hulp van haar en haar en hem. En eigenlijk ook van hem, maar hij loopt na al haar pogingen nog steeds rond in batman Tshirts dus of we daarvan veel mogen verwachten,...

Met het motto "basics are a girls best friend" schafte ik me alvast wat kledingstukken aan om me de komende herfst in in te duffelen. (Ik weet het, we denken er liever nog niet over na maar tegelijkertijd valt het onmogelijk te ontkennen: de herfst nadert alweer snel!) Er hoorden al meteen enkele bijpassende accessiores bij. Nu nog op zoek naar bijpassende stofjes om winterrokjes van te maken.

Ik kocht ook deze prachtige oorbellen van haar en na een kleine herstelling draag ik ook mijn veel te dure (maar ozo mooie) armband van Dillon Rogers weer, mét hangertje!

4 opmerkingen:

 1. Heel mooi! Ik was vandaag ook in de Veritas en een aantal spulletjes komen mij heel bekend voor...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed bezig Eef!Ik zie het al voor me. Geef je woensdag een preview ;)?

  Katrien (haar :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben blij dat de armband het goed doet ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet precies ook eens naar de pimkie haha... als je nog wat hulp nodig hebt, An en ik kunnen er ook wat van... (ale An meer dan mij hoor! ;)

  BeantwoordenVerwijderen