zondag 30 januari 2011

freestyling

Het weekend bracht sfeer; feestsfeer!

Het moment dus om wat "losser" te zijn. Weg met terughoudendheid. Zo ook in mijn naaicreaties. Geen patronen, geen plan, gewoon wat experimenteren.

Het boterhamzakske, omdat ik eens iets wou doen met ruitjesstof die ik bij ikea had gekocht. Tis niet perfect maar hé, 't was freestyle!Ik moet sinds kort steeds medicatie op zak hebben. Er was dus nood aan een ritstasje. Het was voor mezelf en het was "freestyle" dus ik ben niet heel streng geweest op rechtheid van de stof, mooie stiksels,.... Buitenzijde is gordijnstof van kringloopwinkel en het is gevoerd met stevige canvas is fuchsia van ikea.Het verhaal van O. (de alerte lezer herinnert zich dat hij net 1 werd): Hij heeft de smaak van sabbelkoekjes te pakken. Slabben volstaan hier niet meer. Ik was genoodzaakt groot geschut te voorzien. Gemaakt uit een ikea-douchegordijn. Afgewerkt met biais.

1 opmerking:

  1. Ik vind ze allemaal super, maar de laatste net iets meer als de anderen! Je moet er maar op komen om gordijnstof te gebruien. Ik vind het echt een brillant idee!
    Leuk dat je mee doet met mijn give-away nr 1!
    Groetjes Michaja

    BeantwoordenVerwijderen